Muuramen Mannatupa ry

Mannatupa

Mannatupa on muuramelainen ruokapankki. Sen toiminnasta vastaa Muuramen Mannatupa ry, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Muuramen seurakunnan kanssa. Saamme ruoan lahjoituksena lähialueen elintarvikeliikkeistä ja jaamme me muuramelaisille vähävaraisille. Ruoka-avun piirissä on vuosittain n. 260 taloutta (n. 600 henkilöä). Mannatupa on avoin kaikille muuramelaisille!

Mannatupa ry:n tarkoituksena on kristilliseltä arvopohjalta toimien auttaa ja tukea ihmisiä, jotka ovat vaikeassa taloudellisessa asemassa tai ovat vaarassa syrjäytyä yhteiskunnasta. Yhdistys pyrkii luomaan mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen. Tarkoituksena on myös edistää ihmisten henkistä ja hengellistä hyvinvointia. Lisäksi järjestämme kokoontumisia sekä keskustelu-, vertaistuki- ja hengellisiä tilaisuuksia.

Ruoka-apu

Mannatuvan ruoka-apu on asiakkaille ilmaista!

 

Mannatuvalla on ruokajako kolmesti viikossa (maanantai, keskiviikko, perjantai)

  • klo 9:45: ovet aukeavat, asiakkaille tarjolla pullakahvit ja puuro
  • klo 9:55: Päivän Sana
  • klo 10:00: vuoronumeroiden ja ruoan jako

Jos kyseiset ajat ovat sinulle mahdottomia työn tai muun syyn vuoksi, ota yhteyttä ruokapankin henkilökuntaan. Meillä on mahdollisuus ennalta sovittuihin ruokanoutoihin tiistaisin ja torstaisin.

Kokoustila

Mannatuvan tilat soveltuvat hyvin erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Tilaan mahtuu helposti 30-40 henkeä. Olemme yksi harvoista muuramelaisista kokoustilavuokraajista, joka tarjoaa myös tarjoilut paikan päälle.

Kokoustilassa on käytössä wifi-yhteys, videoprojektori sekä äänentoistolaitteet.

Hinnoittelu:

  • 10e/h
  • kahvitus 3-5e/hlö riippuen tarjonnasta

Ota yhteyttä: Tarmo Mäyränen 050 570 9455

Close Menu